img/wide0002.jpg
buttons/index-b.jpg buttons/wijkraad-b.jpg buttons/adviezen-b.jpg buttons/agenda-b.jpg buttons/vorigeverg-b.jpg buttons/overvecht-b.jpg buttons/weblinks-b.jpg buttons/afkortingen-b.jpg buttons/contact-b.jpg

De Wijkraad

De Wijk Overvecht kent qua bewoners een enorme diversiteit. Woningen, bewoners, winkels, scholen, ondernemingen. Ze verschillen allemaal van elkaar. Hetzelfde geldt voor de wijkraadsleden. Als Wijkraad Overvecht vinden wij het belangrijk dat we zoveel mogelijk op de bewoners uit de wijk lijken. Zo wonen wij verspreid door de hele wijk, werken wij in en rondom Overvecht, en verschillen we qua geloof, etniciteit en zelfs qua leeftijd van elkaar. Op deze pagina vindt u meer informatie over de wijkraadsleden.

Werkgroepen

De wijkraad wordt bestuurd door het Dagelijks Bestuur (DB) met als voorzitter Els Wegdam. Daarnaast bestaat de wijkraad uit vier werkgroepen: Communicatie, Ruimtelijke Ordening, Welzijn en een tijdelijke commissie die de jaarlijkse wijkraadpleging organiseert.

De leden van de werkgroepen zijn verantwoordelijk voor de onderwerpen die in de vergadering worden besproken. Door op onderstaande links te klikken vindt u meer informatie over de werkgroepen, de bijbehorende onderwerpen en hun leden.
lees ook de PDF flyer.


Dagelijks Bestuur
Werkgroep Communicatie
Werkgroep Ruimtelijke Ordening
Werkgroep Welzijn

buttons/naarboven2-b.jpg
De wijkraad mag maximaal uit 25 leden bestaan. Er is dus nog ruimte voor kandidaten.
Bij het selecteren van kandidaten zijn we wel gehouden aan een aantal spelregels, opgelegd door de gemeente. Heb je interesse? Kom eens langs bij een wijkraadsvergadering en meld je aan bij bijvoorbeeld de voorzitter of via deze website.
Contact formulier

De Wijkraad is per 1 januari 2020 opgeheven en heeft dus ook geen leden meer.
De ledenlijst van het Wijkplatform Overvecht, de voortzetting van de Wijkraad met andere (c.q. minder) middelen kunt u hier vinden.

    Het dagelijks bestuur van de wijkraad bestond uit:
    Els Wegdam, Harm Schoonhoven, Peter Hulshof en Siddartha Karaya

    De trekkers van de verschillende werkgroepen waren:
    Wilhelmien Giessen: werkgroep Welzijn
    Gülseren Urker en Els Wegdam: Nieuwe Kandidatencommissie
    Harm Schoonhoven: redactielid Dreefnieuws
Lees hier het huishoudelijk reglement van de Wijkraad Overvecht.
Lees hier onze privacyverklaring.
Beide als PDF-bestand.

buttons/naarboven-b.jpg buttons/indexfooter-b.jpg

Versie 2020-05-03 11:56